Expositie inzendingen posterontwerpen Feria de Nerja 2018

NERJA – In de Sala de Exposiciones de Turismo van Nerja worden sinds zaterdag 1 september tot en met zondag 14 oktober de 84 inzendingen voor de poster-ontwerpwedstrijd van het Feria de Nerja 2018 geëxposeerd.

De wedstrijd is een jaarlijks terugkerend iets, waarbij regionale en lokale kunstenaars worden aangemoedigd om tot een nieuw en aansprekend ontwerp te komen dat uiteindelijk als Feria-poster van het jaar dienst kan doen. Het winnende ontwerp kwam dit jaar van de kunstenaar Andrés Alvarado Quirós uit Medina Sidonia (Cádiz) met het ontwerp ‘BailARTE’.

Nerja Posters Feria 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s