Programma dertigste editie Veladilla de San Miguel

NERJA – In de wijk Barriada de Las Protegidas wordt vrijdag 21 september de aftrap gegeven voor de viering van de Veladilla de San Miguel (dertigste editie), een traditioneel buurtfeest in Nerja. Het feest kent diverse activiteiten, die zijn verdeeld over twee dagen (vrijdag 21 en zaterdag 22 september).

De festiviteiten beginnen op vrijdag 21 september rond 21.00 uur op en rond het Plaza de Andalucía, met daarbij onder meer optredens van koren en dansgroepen uit Nerja en Frigiliana. De zaterdag staat de gehele dag vooral in het teken van de jeugd met vanaf 10.30 uur allerlei activiteiten rond het Plaza de Andalucía.

Daarnaast wordt er in het teken van de Veladilla de San Miguel op zondag 16 september een voetbalwedstrijd (Parque Verano Azul, aanvang 16.00 uur) gespeeld tussen de veteranen van AVP en een team van ‘Veteranos de Nerja’ om de VII Trofeo Veladilla de San Miguel.

Nerja Veladilla San Miguel 30

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s