Viering Feria de las Maravillas in Maro

MARO – Het jaarlijkse dorpsfeest Feria de las Maravillas in Maro, een kustplaatje op een steenworp afstand van Nerja, staat dit jaar van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 september op de kalender. Het Feria begint op donderdag 6 september om 13.00 uur met een tocht van de Brass Town Band door de straten van Maro als aankondiging dat het jaarlijkse feest is begonnen.

Naast veel muziek en dans kent het Feria de las Maravillas jaarlijks de verkiezingen tot dorpskoningin- en koning, is er een middag waarop kinderen voor gereduceerde tarieven gebruik kunnen maken van de diverse (kermis)attracties en vindt er een processie plaats ter ere van de plaatselijke beschermheilige.

De activiteiten gaan zowel vrijdag- als zaterdagavond door tot circa 03.00 uur in de nacht.

Maro Maravillas 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s