Hitte neemt iets af rond Nerja

NERJA – Met gemiddelde dagtemperaturen van rond de 27 graden Celsius wordt het deze week iets ‘koeler’ in en rond Nerja, ten opzichte van vorige week. Dit voorziet het regionale weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in de meest recente voorspellingen.

Maandag en dinsdag stijgt het kwik nog tot een gemiddelde waarde van 28 graden, in de loop van week zakt te temperatuur tot zo’n 25 graden op zaterdag. De zon blijft regeren op een enkel voorbij drijvend wolkendek na, volgend weekeinde verwachten de meteorologen een toename van de bewolking. De regenkans in en rond Nerja is volgens de vooruitzichten deze week zo goed als nihil.

Nerja Weer 20180903

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s