Expositie ‘Habitat’ in Galería Krabbe Frigiliana

FRIGILIANA – In de Deense Galería Krabbe in Frigiliana wordt vrijdag 14 september onder de naam ‘Habitat’ een nieuwe expositie geopend. Deze nieuwe tentoonstelling, waarbij schilderijen van drie Deense kunstenaars zijn te zien, loopt tot en met zaterdag 24 november.

De werken zijn van Caroline Krabbe, Amannda Arancibia en Hanne G. Galería Krabbe is te vinden aan de Calle Rosarico La Joaquín 12 in Frigiliana. Meer informatie over openings- en bezoektijden : http://www.galeriakrabbe.com/ .

Krabbe 201809

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s