López Muñiz nieuwe trainer Málaga CF

MALAGA – De afgelopen seizoen uit de hoogste Spaanse divisie (‘Primera División’) gedegradeerde Andalusische voetbalclub Málaga CF heeft voetbaltrainer Juan Ramón López Muñiz aangetrokken als nieuwe trainer die de club snel weer naar het topniveau terug moet brengen.

López Muñiz (49) was tot maart trainer van Levante UD, werkte in de voetbaljaargang 2009/2010 al eens als trainer bij Málaga en was in zijn eigen voetbalcarrière actief als centrale verdediger bij onder meer Sporting de Gijón, Rayo Vallecano en CD Numancia.

Foto (c) website Málaga CF

Malaga voetbal trainer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s