Muziekfestival El Portón del Jazz in Alhaurín de la Torre

ALHAURIN DE LA TORRE – In de plaats Alhaurín de la Torre wordt in de maand juli op vrijdagavonden het jaarlijkse jazzfestival ‘Portón del Jazz’ afgewerkt. Deze begint op vrijdagavond 6 juli met een optreden het Israëlische Avishay Cohen’s Big Vicious (toegangsprijs 15 euro).

Het tweede optreden in de serie ‘Portón del Jazz’ vindt plaats op vrijdag 13 juli en komt voor rekening van het Brad Mehldau Trío (entreeprijs 20 euro). Weer een week later, op vrijdag 20 juli, is het de beurt aan Antonio Serrano ‘Tootsology (toegang 13 euro per persoon). Het festival wordt afgesloten op vrijdag 27 juli met een optreden van Cyrille Aimée (entree 20 euro per persoon).

Alle optredens beginnen om 20.30 uur en vinden plaats op de Finca Municipal El Portón. Meer info over het festival, de programmering en de wijze van bestellen van entreebewijzen is te vinden op de website http://www.portondeljazz.es/entradas/ .

Het Nederlandse bedrijf SkyFly Premium FJ Services van de uit Deventer afkomstige DJ Alexander verzorgt het omlijstende programma.

Alhaurin Porton del Jazz 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s