Concert koor Rondalla Sierra Almijara

NERJA – Het regionale koor Rondalla Sierra Almijara verzorgt zaterdagavond 16 juni een concert in het Centro Cultural Villa de Nerja. Dit concert, opgedragen aan de vorig jaar overleden ex-directeur van het koor Jose Millón Popeveda (Pepe Millón), begint rond de klok van 20.00 uur, de toegangsprijs bedraagt vijf euro per persoon en de duur is circa anderhalf uur.

Het koor brengt op eigen wijze popmuziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90 ten gehore. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 of te bestellen via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Rondalla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s