Nep-collectanten actief in Nerja

NERJA – De lokale politie waarschuwt momenteel voor de zwendelactiviteiten van een groep criminelen, die zich in Nerja en elders aan de Costa del Sol uitgeven als collectanten voor stichtingen die zich inzetten voor het welzijn van gehandicapten. Dit meldt de lokale website InfoNerja.com.

De criminelen richten zich vooral op argeloze toeristen en ouderen, die ze een lijst met ‘ingezamelde’ handtekeningen laten zien samen met wat foto’s. Vervolgens vragen ze om een contante bijdrage. De criminelen zijn in Nerja vooral actief rond het Balcón de Europa, de Plaza Cavana, de Calle El Barrio, de omgeving rond het Hotel Parador en het strand van Burriana.

policia 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s