Duitser aangehouden met zeven ton aan euro’s in koffers

MALAGA – De Guardia Civil heeft, naar nu pas werd vrijgegeven, in de tweede week van mei op het vliegveld van Málaga een Duitser aangehouden die probeerde meer dan 700.000 euro aan contanten het land uit te smokkelen. De man had een vlucht naar Turkije geboekt.

Echt subtiel ging de Duitser niet te werk bij zijn poging om het geld Spanje uit te krijgen: het geld was simpelweg verdeeld over twee koffers waarop de routinescan de bundels met euro’s aan het licht bracht. Op de vraag waar het geld vandaan kwam bleef de man het antwoord schuldig.

MalagaAirportExterieruIngang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s