Kritiek op strandbeleid in Nerja

NERJA – De kritiek omtrent het strandbeleid van de gemeente Nerja, en dan met name over het fraaiste strand binnen de gemeentegrenzen Playa Burriana, neemt snel toe. Niet alleen de oppositie in de gemeenteraad stelt het huidige beleid fel aan de kaak, ook vanuit de lokale ondernemers is er veel kritiek.

Zo is er nog altijd geen duidelijkheid rond de vergunningen op het gebied van kano- en waterfietsenverhuur en het aanbieden van hangmatten. Ondernemers klagen over de schade die hiermee wordt aangericht aan het imago van Nerja.

Foto © NerjaDigitaal.com

Burriana 20130524 Bedden3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s