Waarschuwing voor kakkerlakken-plaag

NERJA – Verschillende lokale gezondheidsdiensten in Andalucía waarschuwen momenteel voor een naderende kakkerlakken-plaag. Een en ander is een rechtstreeks gevolg van de vele regenval in februari en maart in combinatie met de momenteel  snel oplopende temperaturen.

De insecten zijn voornamelijk ’s nachts actief maar worden ook overdag gesignaleerd als er sprake is van overbevolking of als ze op jacht zijn naar voedsel. Kakkerlakken zijn op zich niet gevaarlijk maar kunnen ziekten overbrengen.

kakkerlakjpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s