Voetbalinterland Oranje te zien bij bar El Fuego

NERJA – Zowel Italië als Nederland gelden de laatste jaren als ‘grootmachten’ in de voetbalwereld. Toch faalden beide landen jammerlijk tijdens de kwalificatieseries voor het naderend wereldkampioenschap voetbal in Rusland, dat op donderdag 14 juni begint. Maandagavond 4 juni (aanvang 20.45 uur) werken Italië en Nederland een onderling oefeninterland af in Turijn.

Deze wedstrijd is in Nerja onder meer te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, even voor Playa Burriana aan de Calle Filipinas. De komende weken worden daar de wedstijden voor het WK vrijwel allemaal live uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Fuego wk 2014 cjili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s