Processie Corpus Christi door straten van Nerja

NERJA – Samenwerkende broederschappen houden zondag 3 juni de jaarlijkse Corpus Christi-processie. Deze vertrekt rond circa 18.00 uur vanaf de El Salvador-kerk (naast het Balcón de Europa) en eindigt op het Plaza de Andalucía

De route voert via de Paséo Balcon de Europa door de Puerta del Mar en de Calle Pintada door de Calle Carretas, Calle Frigiliana, Calle Ruperto Andúez, Calle San Francisco, de Baranquila de Colombia naar het Plaza de Andalucía. Daar volgt in de Iglesia San Miguel aansluitend een heilige mis.

Nerja Corpus Christi 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s