Film ‘Mother!’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 6 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Mother!’ van de regisseur Darren Aronofsky vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De psychologische thriller gaat over een jonge vrouw die in een landelijk huis een rustig leven leidt met haar echtgenoot. Daar komt echter verandering in als er een mysterieus koppel opdaagt dat in hun huis blijft logeren.

De film duurt 115 minuten, hoofdrollen zijn er voor Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer en Domhnall Gleeson. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Mother

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s