Nederlander Broekman wint schaaktoernooi in Córdoba

NERJA – De Nederlander Willem Broekman, uitkomend voor de schaakvereniging Balcón de Europa uit Nerja, heeft in zijn categorie een sterk bezet internationaal schaaktoernooi in Córdoba gewonnen. Broekman kwam tot een score van 6,5 punten in zeven wedstrijden tijdens het driedaagse toernooi.

Broekman bleef daarmee zijn naaste belager José A. Jimenez de la Torre (schaakvereniging Reina Brillante uit Córdoba) een halve punt voor in de eindrangschikking. Aan het toernooi namen 83 spelers deel.

Willem Broekman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s