Museo de Nerja brengt eerbetoon aan overleden producer tv-serie Verano Azul

NERJA – De directie van Museo de Nerja wil op 13 juni (aanvang 20.30 uur) een eerbetoon brengen aan de eerder deze maand overleden Antonio Mercero, producer van de populaire tv-serie Verano Azul die Nerja zowel nationaal als internationaal op de kaart zette.

De bedoeling is dit te doen met het vertonen van een aflevering uit de serie. Mensen die hun stem op een aflevering willen uitbrengen kunnen dit doen via sociale media, door met de hashtag #VeranoAzul en het nummer van hun favoriete aflevering aan te geven. Dit kan via Faceook (Fundación Cueva de Nerja), Twitter (@MuseodeNerja) en Instagram (Museo de Nerja).

Nerja Verano Azul Film

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s