Dansspektakel NerjaDanza in Nerja

NERJA – Van donderdag 24 tot en met zondag 27 mei vormt het Balcón de Europa het toneel van het dansevenement ‘NerjaDanza’. Een deel van de activiteiten vindt plaats in het cultureel centrum Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad.

Het evenement zag dertien jaar geleden het daglicht en werd destijds opgezet om het dansen te promoten onder de lokale bevolking, met vooral gratis toegankelijke demonstraties en lessen voor kinderen. In latere versies werd het evenement toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden en werden er ook demonstraties op het Balcón de Europa aan toegevoegd.

De opening vindt plaats op donderdag 24 mei ronde het middaguur. In het Centro Cultural Villa de Nerja (Calle Granada 45) treedt dan de Compania de Danza Fernando Hurtado op, het Balcón de Europa biedt tegelijkertijd een (open lucht)show van het Conservatorio Superior de Danza de Málaga. Ook om 13.00 uur, 18.00 uur en 18.30 uur staan daar optredens van diverse muzikanten en danser(es)s(en) gepland.

Op vrijdag 25 mei is de Cia. de Danza Fernando Hurtado al om 10.00 uur actief in het Centro Cultural, het Balcón de Europa vormt om 12.00 uur, 13.00 uur en 18.00 het toneel voor diverse optredens. Zowel op zaterdag 26 als zondag 27 mei zijn er  op dezelfde tijden (dans)shows te zien op het Balcón de Europa.

Tevens is er een workshop ‘Danza Oriente-Flamenco’, welke zondag 27 mei wordt gehouden in het Centro Cultural en die onder leiding staat van Irene Aivar. De kosten voor deelname bedragen 10 euro per persoon, inschrijven kan via de website http://www.latermicamalaga.com .

Nerja CCN NerjaDanza 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s