Tweede editie Muestra de Teatro de Nerja

NERJA – De tweede uitgave van het theaterfestival van Nerja (Muestra de Teatro de Nerja) wordt dit jaar gehouden van vrijdag 1 tot en met zondag 10 juni. Daarbij passeren zowel professionele theatergroepen als amateurverenigingen de revue. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 1 juni, als op het Balcón de Europa de groep Compañía Alas Circo Teatro het stuk ‘La dama de trapos’ opvoert (aanvang 22.00 uur).

Eveneens op het Balcón de Europa is op zaterdag 2 juni rond het middaguur de voorstelling ‘Entre dos Mundos’ van de Grupo Saperoco te zien. In de avonduren vormt het Centro Cultural Villa de Nerja (Calle Granada 45) dan om 20.00 uur het toneel voor het Festival de Teatro Aficionado, opgevoerd door de Grupo Saladensayo uit Málaga. Om 22.00 uur is die dag, weer op het Balcón de Europa, de voorstelling ‘080 y tantos’, opgevoerd door de Compañía Rolabola.

Op zondag 3 juni is het Balcón om 12.00 uur de plek waar het Teatro de las Maravillas de show ‘Historia de una gaviota y del gato que le enseño a volar’ opvoert.  Rond 20.00 uur is er dan in het Centro Cultural het ‘Festival de Teatro Aficionado’, door de uit Málaga afkomstige amateurgroep Grupo Scena.

Het Muestra de Teatro de Nerja wordt voortgezet op vrijdag 8 juni als de Grupo Candilejas uit Vélez-Málaga daar een voorstelling geeft (aanvang 20.00 uur). Om 22.00 uur is die dag het Cuarteto Maravilla te zien op het Balcón de Europa. Een dag later, zaterdag 9 juni, brengt María Luisa Merlo in het Centro Cultural de voorstelling ‘Conversaciones con mamá’.

De afsluiting vindt plaats op zondag 10 juni (12.00 uur) met een marionettenvoorstelling (het verhaal van Roodkapje) door leden van het Búho Teatro. In de avond (aanvang 20.00 uur) is in het Centro Cultural de laatste aflevering van het Festival de Teatro Aficionado te zien, opgevoerd door de Grupo Pies Sucios (Nerja).

Nerja muestra teatro 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s