Sluitstuk Spaanse voetbalcompetitie te volgen bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De Spaanse voetbalcompetitie wordt dit weekeinde afgerond met de laatste speelronde in de Primera División. Voor Málaga CF tevens het einde van een roemruchte periode in de geschiedenis van de Andalusische club, waarbij de club sinds 2009 onafgebroken op het hoogste nationale platform acteerde en in 2013 zelfs de kwartfinales van de Champions League haalde.

Zaterdag 19 mei speelt de voormalige club van onder anderen Ruud van Nistelrooij, Joris Mathijsen en Nordin Amrabat voorlopig de laatste thuiswedstrijd op het hoogste Spaanse niveau. De blauw-witte formatie kan degradatie inmiddels niet meer ontlopen. Tegenstander is daarbij de huidige nummer acht van de ranglijst, Getafe.

De wedstrijd begint om 18.30 uur en is in zijn geheel te volgen bij de officiële fanclub van de club, de Nederlands/Spaanse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). Ook andere, belangrijke, internationale voetbalwedstrijden zijn daar dit weekeinde live te volgen.

Malaka Fans

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s