Expositie werken van Péter Böjhte

NERJA – De Hongaarse schilder Péter Böjthe exposeert vanaf vrijdag 18 mei tot en met zaterdag 2 juni een deel van zijn werken in de Sala Municipal de Exposiciones de Nerja aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrandiz geheten), even boven het postkantoor, van Nerja.

De expositie, onder de naam ‘Lugares con magia’, wordt vrijdagavond 18 mei om 20.00 uur officieel geopend en is daarna dagelijks geopend van 11.00-14.00 en van 19.00-22.00 uur. Böjthe maakte in het verleden portretten in opdracht van het Spaans koninklijk huis. De expositie is gratis te bezoeken.

Nerja CCN Expo Bojhte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s