Tienjarig bestaan Plaza de las 3 Culturas

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana, op amper vijf kilometer landinwaarts van Nerja gelegen, wordt zondag 13 mei het tienjarig bestaan van het Plaza de las 3 Culturas gevierd. Dit gebeurt met tal van activiteiten en optredens, welke rond het middaguur beginnen met een knotsgekke zeepkistenrace (Carrera de Autos Locos).

Vanaf 16.00 uur zijn er optredens op het plein met onder meer dansgroepen en koren. Een uur later betreden diverse zumba- en aerobicsgroepen het podium, vanaf 18.30 uur is het podium voor het muzikale duo Erika y Angel. De hoofdact wordt gevormd door de formatie Green Dogs, die vanaf 19.30 uur een mini-concert geeft.

Frigiliana Plaza 3 Culturas 10e verjaardag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s