Film ‘El Sur’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 13 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘El Sur’ van de regisseur Victor Erice vertoond. Deze Spaanse productie uit 1983 is te zien in de originele (Spaanstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

De film duurt 95 minuten, de hoofdrollen worden vertolkt door Omero Antonutti als Agustín Arenas, Sonsoles Aranguren (Estrella, 8 jaar oud), Icíar Bollaín (Estrella, 15 jaar oud) en Lola Cardona (Agustín’s echtgenote). De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van de schrijfster Adelaida García Morales.

Het verhaal gaat over een achtjarig meisje dat in het noorden van Spanje woont en die gefascineerd raakt door haar vaders geheimen over een geliefde in het zuiden van Spanje, waar hij eigenlijk nog steeds verliefd op is. De voorstelling begint om 18.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film El Sur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s