Frigiliana viert Día de los Museos

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana, op amper vijf kilometer landinwaarts van Nerja gelegen, wordt op vrijdag 18 mei (evenals in diverse andere plaatsen aan de Costa del Sol) de internationale Museumdag gevierd.

Deze ‘Día de los Museos’ vindt in Frigiliana plaats in het in 2009 geopende MAF (Museo Arqueológico de Frigiliana), dat is gevestigd in het Casa del Apero. Op het programma staan onder meer begeleide (gratis) tochten door het museum, met om 11.00 en 12.00 uur ‘reizen door de geschiedenis van Frigiliana’, aan de hand van deskundigen.

Op zaterdag 19 mei is er om 18.00 uur, wederom in het Casa del Apero, een (gratis toegankelijke) muzikale voordracht van gedichten die betrekking hebben op de geschiedenis van Frigiliana. Deze worden voorgedragen door Angelo Nostore die daarbij wordt begeleid door de violist Francisco Gil.

Frgiliana DiaI nternacional Museos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s