Optreden Break the Senses in Casa Maria Torrox

TORROX –De band Break the Senses treedt zondagmiddag 13 mei op in bar Casa Maria in Torrox. Daarbij worden nummers van hun eerste album ‘Perfect Nature’ en een aantal covers ten gehore gebracht. De entree is gratis, het optreden begint om 14.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur.

Naast een eigen repertoire brengt de band vooral nummers van Muse, Foo Fighters, Placebo, Nirvana, Kings of Leon, the Cranberries, Green Day etcetera ten gehore. Bar Casa Maria is te vinden aan Carril de Carlaja Paco Alburjite 345 in Torrox.

Torrox Break the Senses 201805

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s