NerjaDanza: dansspektakel op Balcón de Europa

NERJA – Van donderdag 24 tot en met zondag 27 mei is het Balcón de Europa het toneel van het dansevenement ‘NerjaDanza’. Een deel van de activiteiten vindt plaats in het cultureel centrum Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad.

Het evenement zag dertien jaar geleden het daglicht en werd destijds opgezet om het dansen te promoten onder de lokale bevolking, met vooral gratis toegankelijke demonstraties en lessen voor kinderen. In latere versies werd het evenement toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden en werden er ook demonstraties op het Balcón de Europa aan toegevoegd.

Het exacte programma wordt de komende dagen bekend gemaakt, normaal gesproken vindt de opening op donderdagavond 24 mei plaats in het Centro Cultural Villa de Nerja en zijn er vervolgens tot en met zondag dagelijks diverse (dans)optredens te zien op het Balcón de Europa.

Nerja NerjaDanza 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s