Film ‘I, Tonya’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 9 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de sportfilm ‘I, Tonya’ van de regisseur Craig Gillespie vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

‘I, Tonya’ is gebaseerd op het leven van kunstschaatster Tonya Harding en duurt twee uur. De film gaat onder meer over haar rivaliteit met ploeggenote Nancy Kerrigan en het befaamde incident tussen beide talenten tijdens de aanloop naar de Winterspelen van 1994.

De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film I Tonya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s