Tweehonderd activiteiten tijdens Noche en Blanco in Málaga

MALAGA – De elfde editie van de Noche en Blanco wordt op zaterdag 12 mei in Málaga gevierd met een reeks van ruim tweehonderd, gratis toegankelijke, activiteiten op zo’n honderd verschillende locaties in de stad. Het spektakel begint om 20.00 uur op het Plaza de Marina met een optreden van de Compañia Maduxia, winnaar van de prijs Max 2017 als beste act voor straatmuzikanten.

De Campañia Maduxia brengt daarbij de show ‘Mulïer’, een spektakelshow waarbij vijf ballerina’s allerlei acts opvoeren. Topacts zijn ook de acrobatische dans van Emma Luna, het optreden van Ernesto Artillo op de Calle Larios en het concert van de Efecto Mariposa op het Plaza de la Constitición. Voor de eerste keer is er dit jaar ook een zogeheten ‘Nochecita en Blanco’ met een speciaal kinderprogramma.

Een overzicht van alle optredens is te vinden op de website http://www.lanocheenblancomalaga.com/ .

Malaga Noche en Blanco 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s