Film ‘Logan Lucky’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 2 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Logan Lucky’ van de regisseur Steven Soderbergh vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelse) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De komedie duurt twee uur en gaat over de broers Jimmy en Clyde Logan, die van plan zijn een overval te plegen tijdens een NASCAR-race op het circuit Charlotte Motor Speedway, waar Jimmy eerder werkzaam was en werd ontslagen. De hoofdrollen worden vertolkt door Channing Tatum, Adam Driver, Seth MacFarlane en Riley Keough.

De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Logan Lucky

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s