Frans/Latijnse muziek in theater La Herradura

LA HERRADURA – In het Auditorio Centro Cívico van de kustplaats La Herradura (op zo’n vijftien kilometer van Nerja) is zaterdagavond 5 mei een optreden bij te wonen onder de naam ‘French Latino en Concierto’.

Het optreden begint om 21.00 uur, kaarten zijn in de voorverkoop voor 13 euro per persoon te verkrijgen bij Viajes Ecudor in Almunécar en bij zowel Restaurante No 20 (Paseo Andrés Segovia) als Libreria Coral (eveneens aan de Paseo Andrés Segovia) in La Herradura. Op de avond zelf kosten de kaarten 15 euro per persoon aan de kassa’s van het Auditorio Centro Cívico aan de Calle Las Palomas 1 in La Herradura.

La Herradra French Latino Concert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s