Toneelstuk in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja, wordt vrijdagavond het toneelstuk ‘Donde no hay agravios, no hay celos’, geschreven door Rojas Zorrilla, opgevoerd. Dit gebeurt door leden van het toneelgezelschap Pata Teatro uit Málaga.

De opvoering begint om 21.00 uur en duurt circa 70 minuten. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural tijdens openingstijden of via de internetlink https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Donde no hay agravios

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s