El Saltillo: tweede Caminito del Rey

CANILLAS DE ACEITUNO – In de het natuurpark Parque Natural de Sierra Tejeda, Almijara y Alhama van de provincie Málaga is met de ‘El Saltillo’, in aanvulling op de befaamde ‘Caminito del Rey’, een tweede adembenemende wandelroute geopend die voert over talloze loopbruggen en paden langs bergwanden met duizelingwekkende afgronden.

De wandeling gaat over kunstmatig aangelegde paden en wordt ook wel de ‘Segundo Caminito de Málaga’ genoemd. De route voert van Canillas de Aceituno naar Rahige door het beschermde natuurpark en heeft een moeilijkheidsgraad van ‘gemiddeld-laag’, waarbij de geschatte duur van de tocht zo’n drie uur is voor de totale lengte van 4,5 kilometer.

El Saltillo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s