Inschrijving maraton van Málaga geopend

MALAGA – Door de straten van Málaga wordt op zondag 9 december de negende Maraton de Málaga gelopen. De hardloopwedstrijd over 42,195 kilometer blijkt telkens jaar opnieuw een enorm populaire uitdaging voor duizenden atleten.

De race voert de lopers onder meer langs de Paseo Marítimo, la Plaza de la Merced, het Teatro Romano en het historische centrum van de stad. De start (08.30 uur in de ochtend) en finish zijn gesitueerd aan de Paseo del Parque.

Deelnamekosten bedragen, bij  inschrijving vóór 30 juni, voor licentiehouders 45 euro, niet-licentiehouders betalen 50 euro (inclusief een daglicentie). Die bedragen lopen, naar mate het evenement nadert (info: http://zurichmaratonmalaga.es/) op tot respectievelijk 80 en 85 euro. Inschrijven kan via de website http://zurichmaratonmalaga.es/inscripciones . De edities van vorig jaren waren een prooi voor de Kenianen Mike Kiprop (mannen) en Nancy Koech (vrouwen).

Malaga Maraton 2016 Route

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s