Oud-leden The Animals treden op in Centro Cultural

NERJA – Twee oud-leden van de legendarische Brits band The Animals (fameus in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw) brengen vrijdagavond 27 april een aantal van de legendarische hits van deze band ten gehore in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in Nerja. Het duo bestaat uit Martin Bland (zang en basgitaar) en Steve Hutchinson (zang en keyboard).

Het optreden begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur. Toegangskaarten kosten 10 euro per persoon en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website https://entradas.mientrada.net óf te bestellen in de voorverkoop aan de kassa’s van het theater in de binnenstad van Nerja.

Nerja CCN The Animals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s