Biologische markt Viñuela

VINUELA – Liefhebbers van biologisch verbouwde producten en oude ambachten kunnen zaterdag 28 april terecht bij het tuincentrum Viveros, op zo’n dertig kilometer van Nerja tussen Algarrobo en Viñuela. Daar wordt, tussen 10 en 14 uur,  een ‘Mercado Ecológica’ gehouden.

Het tuincentrum is te vinden aan de A-356, aan kilometerpaal 39 bij de kruising richting Canillas de Aceituno. De markt is ingericht met allerlei natuurlijk verbouwde producten. Onder meer biologisch verbouwde groenten en fruit, vegetarische producten, ambachtelijk gebrouwen bier, honing, cosmetica, allerlei soorten kaas, honing en nog veel meer.

algarrobo ecomarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s