Opnieuw regen voor Nerja en omgeving

NERJA – Het is nog steeds niet over met de, naar verhouding, ‘natte periode’ in Nerja en omgeving. Vandaag werd Nerja geplaagd door diverse kleine regenbuien, iets dat ook vanavond en vannacht aanhoudt. Het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet ook op donderdag 26 april regenbuien in Axarquía-regio, met name overdag.

Voor vrijdag 27 en zaterdag 28 april zijn de verwachtingen dat het droog blijft, wél is er dan sprake van bewolking; gevolgd door een regenachtige zondag. Koud is en wordt het niet; de temperaturen schommelen de komende dagen rond de 20 graden Celsius.

Weer 20180425

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s