Veteranenvoetbaltoernooi op Campo Municipal

NERJA – Op de velden van het gemeentelijke Campo de Fútbol Municipal wordt zaterdag 14 april voetbalstrijd geleverd tussen drie teams in het zogeheten III Torneo Triangular Veteranos de Nerja. Hieraan wordt deelgenomen door teams uit Nerja, Vélez Málaga en Granada.

De ploegen AFV Nerja, Asosación Vereranos Vélez CF en Veteranos Peloros Granada spelen hun onderlinge duels zaterdag vanaf 17.00 uur. Vélez opent het mini-toernooi om 17.00 uur tegen Granada, daarna neemt AFV Nerja het om 17.55 uur tegen Vélez en wordt het toernooi om 18.55 uur afgesloten met een wedstrijd tussen de teams van Nerja en Granada.

Nerja Veteranenvoetbaltournooi 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s