Nerja viert Día del Folklore

NERJA – Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert de gemeente Nerja een ‘Día del Folklore’, welke op zowel vrijdag 4 als zaterdag 5 mei op het programma staat. Op vrijdag 4 mei opent stadsdichter Federico González Rabanada de Día del Folklore om 19.00 uur met voordrachten op het Balcón van Europa, de zaterdag staat vanaf 10.00 uur ’s  morgens in het teken van traditionele dansen uit de Axarquía-regio.

Dit vindt grotendeels plaats in het Centro Cultural Villa Nerja aan de Calle Granada 45. Medewerking wordt verleend door dansgroepen uit Almachar, Arenas, Periana, Competa, Torrox, Frigiliana en Nerja.

Nerja Dia del Folklore

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s