Nieuwe regenperiode verwacht rond Nerja

NERJA – Net terwijl Nerja en omgeving zich opmaakt voor weer een lange en droge zomer, lijken deze plannen even uitgesteld te kunnen worden. Het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet de komende week opnieuw een fors aantal regenbuien. Ongebruikelijk voor de regio, wél broodnodig voor de natuur en het vullen van de bassins.

De eerste regen is voorspeld op zaterdag 7 april, met het zwaartepunt in de late middaguren. Op zondag lijkt het na het middaguur droog te worden, de rest van de komende week wordt er elke dag regen verwacht. De temperaturen schommelen de komende dagen tussen de 15 en 19 graden Celsius.

Weer20180406

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s