Nerja trekt 5,5 miljoen uit voor investeringen

NERJA – De gemeenteraad van Nerja heeft besloten om een bedrag van 5,5 miljoen euro te investeren in een reeks aan projecten welke grotendeels in het oude centrum van de stad zijn voorzien.

Daarbij is iets minder dan een half miljoen bestemd voor de geplande Anillo Verde (een ‘groene ring’), drie ton voor het herstel van de beschadigde (door regenval) hellingen boven het strand van Burriana en voor de verdere ontwikkeling van de Carabineros-wandelroute evenals 7,7 ton voor de creatie van voetgangersbruggen in deze (nog te herstellen) kust-wandelroute (Paseo de los Carabineros).

Ook wordt er zes ton uitgetrokken voor de herinrichting van de Calles María de Waard en Córdoba. Acht ton is er voorzien voor verdere verbetering van de sportfaciliteiten in Nerja, de kosten voor het ‘toepassen van nieuwe technologieën binnen het ambtelijk apparaat’ worden geschat op vier ton.

De kosten voor de sloop van het ooit befaamde Papagayo-restaurant naast het Balcón de Europa en de herinrichting van dit stuk strand worden vooralsnog geschat op 225.000 euro. Verbouwingen aan het Centro Giner de los Ríos staan voor een kwart miljoen op de lijst aan werkzaamheden, 230.000 euro is voorzien voor drie nieuwe schoonmaakvoertuigen voor de gemeentelijke reinigingsdienst.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s