Film ‘Handia’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 4 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Handia’ (Engelse titel ‘The Giant’) van de regisseurs Aitor Arregi en Jon Garaño vertoond. Deze Baskische productie uit 2017 is te zien in de originele (Bakische) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

De film duurt  1 uur en 54 minuten, de hoofdrollen worden vertolkt door Ramón Agirre, Iñigo Aranburo en Iñigo Azpitarte. De dramafilm gaat over de langste man van de wereld, die samen met zijn broer kort na de eerste wereldoorlog door geheel Europa trekt in de overtuiging dat iedereen wil betalen om de langste man ter wereld te zien. De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Handia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s