Maro dinsdagochtend zonder water

MARO – Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan het lokale waterleidingnet zullen huishoudens in het dorp Maro (dat valt onder de gemeente Nerja) op dinsdagochtend 3 april vanaf 09.00 uur tot circa 13.00 te maken krijgen met een onderbreking in de levering van water.

Het wordt aanbevolen daarna de kranen minimaal vijf minuten te laten lopen voor het doorspoelen van de leidingen. Voor verdere informatie is het verantwoordelijke waterbedrijf Aquas de Narixa bereikbaar op een speciaal opengesteld telefoonnummer: 900 813 810 of 900 813 820.

Maro Wateronderbreking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s