Colour Run in Torre del Mar uitgesteld

TORRE DEL MAR – In de kustplaats Torre del Mar wordt zondag 13 mei  de derde editie van de lokale ‘Colour Run’ (‘Carrera Color en la Playa’) gehouden. Het evenement was aanvankelijk gepland voor aanstaande zondag 8 april, maar vanwege de voorspelde regen op die dag is besloten het hardloopevenement te verplaatsen naar 13 mei.

De af te leggen afstand bedraagt vijf kilometer, de start is om 10.30 uur tegenover de ‘Templete de la Música’. Inschrijvingen kosten 10 euro per persoon: www.ridersrunnning.com . Meer informatie is te vinden via Facebook: facebook.com/colorenlaplaya .

Torre Colour Run

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s