Wandelvierdaagse Marbella

MARBELLA – Van donderdag 11 tot en met zondag 14 oktober vindt de achtste editie van de Marbella wandelvierdaagse plaats. Zoals gebruikelijk zijn er weer fraaie routes af te leggen, die de wandelaar de mooiste plekjes van Marbella laat zien. Het evenement is bij zelfproclamatie het grootste wandelfestijn in Spanje,

Gekozen kan worden uit dagelijkse routes van twintig of dertig kilometer. Naast deelnemen aan de volledige vierdaagse (inschrijfgeld 50 euro persoon) is het ook mogelijk om minder dagen te lopen (15 euro per persoon). Voor meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden: www.marbella4dayswalking.com .

Marbella 4daagse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s