Film ‘Tulip Fever’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 1 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Tulip Fever’ van de regisseur Justin Chadwick vertoond. Deze Britse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film duurt 105 minuten, de hoofdrollen worden vertolkt door Dane DeHaan, Christopher Walz en Alicia Walker. De dramafilm gaat over de kunstenaar Jan van Loos, die in het Amsterdam van de zeventiende eeuw van Cornelis Sandvoort de opdracht krijgt om diens echtgenote Sophia te portretteren. Het tweetal wordt verliefd op elkaar en besluit zich te storten op te tulpenbollenhandel.

De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Tulip Fever

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s