Zesde uitgave van Ruta de la Tapa Nerja

NERJA – Het aantal tapasbars en restaurants dat meedoet aan de jaarlijkse Ruta de la Tapa in Nerja, is dit jaar gestegen tot 21. De zesde uitgave van deze rondgang door Nerja staat van 15 april tot en met 14 mei op het programma. Bij de deelnemende etablissementen is dan een biertje met een tapa verkrijgbaar voor het bedrag van 1,80 euro.

Aangemeld als deelnemende zaken zijn dit jaar: Restaurante Iberico, La Salamandra, Mo Gastrotapas, Parador de Nerja, Bar de tapas la Bignaga, La Joya Restaurante, Peña Madridista de Nerja, Meson del Asador, Cafetaria Restaurante Hermes, Oveja Negra, Restaurante Italiano Don Chisciotte, Pescaderia el Artesano, Marsqueria La Marina, Café Grease, Stratos Restaurante Pizzeria, Restaurante Mar Bella, Bar Bodega la Mariposa, Malibu Bar Lounge Nerja, Cafetaria Restaurante Hostal Marissal, Spain Tapas en Starr Tapas & Vinos.

Nerja Ruta de la Tapa 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s