Afsluitende processie Semana Santa

NERJA – De Semana Santa (de heilige week rond Pasen) wordt in Nerja afgesloten op zondag 1 april. De mis is dan om 11.00 uur in de El Salvador-kerk, de processie vertrekt vanaf 12.00 uur vanaf het Balcón de Europa.

Deze voert dan via de Puerta del Mar over de Calle Pintada, C/Arropiero, C/Huertos. C/Firgiliana. C/Carretas (waar de straat is bedekt met een rood tapijt ter verwelkoming van de processie), C/Pintada, C/Angustias, Plaza Ermitra, C/Granada en de Calle Carmen terug naar het Balcón de Europa.

Foto’s (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s