Film ‘The Shape of Water’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 28 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Shape of Water’ van de regisseur Guillermo del Toro vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film duurt twee uur, de hoofdrollen worden vertolkt door Sally Hawkins, Michael Shannon, Octavia Spencer en Doug Jones. De fantasyfilm volgt in de jaren zestig Elisa, die niet kan spreken, als deze een baan krijgt in een overheidslaboratorium. Daar ontdekt ze een mysterieus amfibisch wezen dat leeft in een watertank.

De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Shape of Water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s