Live optredens bij bar Sing in Nerja

NERJA – Bar Sing aan de Calle Antonio Millón in Nerja biedt gedurende de Semana Santa een reeks aan optredens. Op woensdagavond 28 maart staat de lokale en bekende flamenco-artiest Manuel op het podium met de band Aire y Compas. Het optreden begint om 21.30 uur, de toegang is gratis.

Op donderdag 29 maart is het de beurt aan het duo Lucho y Sergio, dat garant staat voor een hoeveelheid aan bolero- en chachacha muziek. Vrijdag 30 maart staat in het kader van de techo- en housemuziek met een zogeheten Circus Party.

Nerja Sing Semana Santa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s