Filmklassieker ‘Goodbye Mr Chips’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 18 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Amerikaanse filmklassieker ‘Goodbye Mr Chips’ van regisseur Sam Wood vertoond. Deze Britse productie uit 1939 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De, op het gelijknamige boek van auteur James Hilton gebaseerde, film duurt 114 minuten. Hoofdrollen zijn er voor Robert Donat en Greer Garson. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Goodbye MrChips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s